Politik om Privatlivets fred for hjemmesiden www.hellefaester.dk.Vi respekterer Privatlivets Fred og kunne aldrig drømme om at udsende uopfordrede e-mails til dig hvis vi ikke tidligere har haft kontakt med dig eller hvis du har frabedt sig at modtage e-mails.

Vi vil aldrig videregive eller sælge personlige informationer til tredjepart. 

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi ikke nogen personlige data bortset fra de tilfælde hvor du selv har leveret informationerne.
De fleste af vore tjenester kræver ikke nogen form for registrering, så du kan frit besøge vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er. Vi ved ikke hvem du er og ønsker heller ikke at vide det; men kan registrere og behandle data i 100% anonym form med det formål at optimere hjemmesiden, således at vi kan betjene dig bedst muligt hvis du på et senere tidspunkt kommer tilbage. Disse informationer kan f.eks. være hvilke sider, der bliver besøgt og hvilke søgninger, der er udført. Anonyme oplysninger bliver behandlet for at forbedre indholdet af hjemmesiden og for at udarbejde samlede statistikker om de, der benytter hjemmesiden, til interne markedsundersøgelsesmæssige formål. 

Såfremt du registrerer dig ved f.eks. at indsende navn og e-mail adresse giver du os mulighed for at anvende dine data til at opnå en bedre at forståelse af, hvad vi kan gøre for vores besøgende. Som eksempel kan anvendelsen af personlige data anvendes til at give dig de produkter eller serviceydelser du efterspørger, til at sende dig regninger for produkter og tjenester som du udtrykkeligt har bedt om eller til at markedsføre produkter / serviceydelser som vi mener kan have din interesse eller til at kommunikere med dig af andre grunde. 

Vi indsamler kun almindelige personlige informationer af den type du i forvejen giver mange andre steder. Begrebet "personlige oplysninger", som det bruges i denne Politik, refererer til oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse eller postadresse. 

Vi vil aldrig sælge, dele eller på anden måde distribuere dine personlige data videre til tredje part. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at overføre data til en samarbejdspartner. Såfremt dette skulle være tilfældet vi vil vi sikre os, at vores samarbejdspartner lever op til samme høje etiske krav som er beskrevet her.

Du har altid ret til at få adgang til - og at opdatere dine personlige oplysninger eller kræve at disse bliver slettet. Vi bestræber os på at sikre, at dine personlige data er opdaterede, korrekte og fuldstændige. Hvis du ønsker at få adgang til eller rette i dine personlige data, bedes du sende en e-mail til virksomheden, der har udviklet denne hjemmeside, info@imarketing.dk. Din forespørgsel vil blive behandlet hurtigt og hensigtsmæssigt og vi vil ikke opkræve noget gebyr for at efterkomme en forespørgsel om rettelser. 

Denne Politik om Privatlivets fred angår kun denne hjemmeside. Når vi linker til andre hjemmesider vil vi gøre hvad vi kan for at sikre, at disse hjemmesider har en høj standard. Vi kan dog ikke garantere for standarden på andre hjemmesider der er linkes til.

Visse data kan blive brugt til statistikker til brug for offentlig publicering m.v. Det vil dog aldrig være muligt at identificere enkelte personer eller deres data, men vil være generelle informationer beregnet ud fra opsamlet data. 

Hvis du har forespørgsler eller klager omkring vores overholdelse af denne Politik om Privatlivets fred eller hvis du ønsker at komme med anbefalinger eller kommentarer for at forbedre kvaliteten af vores Politik om Privatlivets fred, bedes du skrive en e-mail til info@imarketing.dk.

Denne politik om privatlivets fred trådte i kraft pr. 1. januar 2014.