Telefon: 70 27 77 97
E-mail:
info@hellefaester.dk
SMS besked: 23 47 16 30

Klinik i Farum


Min faglige baggrund (relevante uddrag):
Partner i Center for concept og communication
Souschef i SamKurser, kursus- og vejledningsvirksomhed
Vejlederuddannelsen, Frederiksborg amt.
Kommunikation i vejledningen, Psykoterapeutisk Institut,
Voksenunderviser, Danmarks Pædagogiske Universitet
NLP lederuddannelse, Makani & NLP Huset i Valby
Hypnoterapeut NGH, Dansk Center for hypnose og hypnoterapi
Klinisk hypnoterapeut, Hjerte-Centreret i København
 - for at holde mig a´jour, følger jeg jævnligt forelæsninger på universitetet.

Jeg startede min karriere på Arne Jacobsens tegnestue, som efter hans død, blev overtaget af arkitektfirmaet Dissing + Weitling. Der arbejdede jeg på projekter i ind- og udland i 20 år.
Samtidig og senere tog jeg uddannelser indenfor menneskelige sammenhæng for bedre at kunne forstå menneskers behov og ønsker, udfærdige en handlingsplan og hjælpe/støtte med at realisere den  - gøre drøm til virkelighed.
Det har jeg fortsat i min egen virksomhed, som jeg grundlagde i 2004.

SAMARBEJDE
Jeg samarbejder med mange forskellige brancher indenfor menneskelig udvikling, kommuner, læger, tandlæger, terapeuter, psykologer o.lign.
Har haft klinikfællesskab med Inge Plank fra 2004 - 2015, som jeg fortsat er i tæt samarbejde med, både omkring klienter, sparring og supervision.
www.ingeplank.dk


I forbindelse med flyskræk, samarbejder jeg med ProPiloterne, som står for alt det tekniske i og omkring en flyvemaskine, idet ikke to mennesker er ens, vi er alle forskellige, også når det gælder flyskræk, derfor reagerer vi forskelligt og skal derfor hjælpes på forskellige måder, så alt det tekniske tager de sig af, hvis det er det der skal til!
spoerg-piloten.dk/flyskraek/

Jeg har i mange år arbejdet med personlig rådgivning, supervision, coaching og menneskers udvikling gennem samtale, terapi, hypnoterapi og vejledning, både i virksomheder og i offentligt- og privat regi...
Du kan bruge mig i de situationer, hvor du er på vej fra et sted i dit liv til et andet. Og det uanset, om du er blevet kastet ud i forandringer, eller du selv søger forandringen og bare ikke rigtig ved hvordan. Måske et nyt job, bolig, partner, kæreste, rejser eller ”bare” tanken/ønsket/drømmen om forandring eller noget mere udefinerbart.

Lad mig give dig nogle eksempler:
Hvis du vi holde op med at ryge (rygestop) eller bide negle, hvis du vil gerne tabe dig (vægttab) og har prøvet alt, ønsker at have mere selvtillid og selvværd, hvis du har en depression, en sorg, er i krise, er angst, mangler livslyst og livsglæde, er desperat jaloux, tilstande og følelser som hindrer dig i at leve det liv du ønsker. Hvis du har svært ved at sove (søvnbesvær), ligger ofte søvnløs, hvor mange bekymringer og tanker kører rundt i dit hoved. Du har en indre tristhed og ”ked af det” hed, som du ikke rigtig ved hvor kommer fra og hvorfor ? Du lider af spiseforstyrrelser, hvad enten det anorexsi, bulimi eller ”bare” det ikke at kunne lade være/stoppe med at spise og ønsker at tabe dig. I tilfælde af stress og eksamensangst eller det at skulle præstere noget eller præsentere noget i større forsamlinger er hypnose og hypnoterapi ligeledes suverænt. Forskellige fobier, såsom flyskræk, højdeskræk, tandlægeskræk, broskræk og angst for edderkopper eller fugle, kan også ganske hurtigt fjernes og der skal som oftest kun en enkelt behandling til.

 Ja, jeg kan hjælpe dig til at få det - som DU gerne vil ha` det!

Og har du lyst til at tale med mig og/eller stille mig nogle spørgsmål, så send mig en mail, send en SMS eller ring og læg dit navn og tlf.nr. hos min sekretær og jeg kontakter dig - lige så snart jeg har tid!

 
Du kan også altid ringe til mig hvis  du har spørgsmål og vil vide mere og måske vil du føle dig mere tryg ved at tale med mig før vi mødes!

Læs også Anbefalingerne (udtalelser fra klienter), - måske får du svar på nogle af dine spørgsmål eller til at lade dig inspirere!

 Du kan også bruge mig i situationer, hvor du behøver mere dybtgående og resultatorienterede løsninger, når det er en adfærdsændring hos dig selv, der er behov for. Efter en grundig samtale og vi er blevet enige om målet, bruger jeg ofte hypnose og hypnoterapi som værktøj det er hurtigt og effektivt.

Hvordan: Når man er blevet så gammel som jeg og som hele livet igennem har været nysgerrig og opsøgende, både gennem forskellige uddannelser, mange kurser og netværk, er det svært at vide hvilke værktøjer fra sin værktøjskasse, der er de rigtige, at anvende før jeg møder mennesket og problemet. Som regel bliver det en sammenblanding af alt det jeg har lært og erfaret, sammenholdt med det menneske der sidder foran mig, som selv har en utrolig viden. Så tilsammen kan vi løse en masse. Det er virkeligt et samarbejde.

Men i alle situationer og i alle tilfælde tager vi fat om problemerne nænsomt og med fokus på forandring og individuel udvikling, således at du kan nå dit mål!

Læs mere uddybende om personlig rådgivning, hypnose og hypnoterapi.