Telefon: 70 27 77 97
E-mail:
info@hellefaester.dk
SMS besked: 23 47 16 30

Klinik i Farum

Kære Helle

Jeg afbestiller min næste tid hos dig!

Jeg har det superfint, er kommet helt over Søren, har talt med ham siden og intet "rører" sig i mig, andet end at han er ligesom de andre mandlige venner jeg har. Dejligt

Jeg siger mine sætninger hver aften og i løbet af dagen... og jeg kan mærke, at jeg bliver stærkere og jeg forstår jo også, at jeg skal tage "hanke" i mig selv og ikke være så bange og tænke for meget på fortiden..

Men "skippe" det og lære mig selv at slappe af og nyde livet og ikke gøre ting jeg ikke vil og tro og vide at jeg er fantastisk, for det er jeg :0)

Det har været fantastisk at tale med dig før, under og efter hypnoseterapien og jeg har anbefalet dig til andre,

Jeg synes du har hjulpet mig meget med at føle og se anderledes på det hele nu, og det er jeg lykkelig for.

Selvfølgelig skal jeg selv arbejde videre..... men det kan jeg godt... og hvis ikke så kontakter jeg dig igen.

Tusinde tak, Helle og hav en dejlig sommer*

 

* Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.

 

Hej Helle Jeg vil bare fortælle dig, at det går godt – jeg er nemlig røgfri og har nu været det i 4 mdr. efter din behandling! Faktisk glemmer jeg at tænke på at ryge, det er som om jeg ikke har lysten. Er begyndt at kunne mærke det i min krop, ja, det gjorde jeg allerede efter 1 uge, men nu kan jeg også lugte og smage ting meget bedre og min familie er meget glad. Børnene siger: Hvor er du dygtig! Og så bliver jeg så glad. Det var bare det jeg lige ville fortælle Hilsen ”en ikke-ryger”

Hej Helle

Jeg vil bare fortælle dig, at det går godt – jeg er nemlig røgfri og har nu været det i 4 mdr. efter din behandling! Faktisk glemmer jeg at tænke på at ryge, det er som om jeg ikke har lysten. Er begyndt at kunne mærke det i min krop, ja, det gjorde jeg allerede efter 1 uge, men nu kan jeg også lugte og smage ting meget bedre og min familie er meget glad. Børnene siger: Hvor er du dygtig! Og så bliver jeg så glad.

Det var bare det jeg lige ville fortælle

Hilsen ”en ikke-ryger”