Telefon: 70 27 77 97
E-mail:
info@hellefaester.dk
SMS besked: 23 47 16 30

Klinik i Farum

Når jeg ser tilbage på mit liv, så har det vel ikke været mere præget af modgang – end de fleste andres liv. I alle tilfælde set fra andres synspunkt.

Der har været rutscheture – både følelsesmæssige  og materialistiske – nøjagtig som alle andre.

Alligevel oplevede jeg, at jeg gang på gang ønskede, at jeg havde fået mere ud af livet. Næsten pensionist – og med en følelse af, at jeg havde en masse ting til gode. Tænk, hvis jeg kunne opleve at gøre dét eller dét??

Sagde til mig selv, at tidligere havde det oftest været økonomien, der havde sat grænserne (troede jeg) – men nu var der jo vanvittig mange ting, jeg havde lyst til, og som jeg stadig ikke gjorde. Vi er bestemt ikke velhavende, men det har dog givet luft, at ungerne er flyttet fra reden.

Vidste inderst inde godt, hvad der (blandt andet) bremsede mig, men jeg kunne ikke ændre det.

Jeg havde flere gange set en lille annonce i vores lokale avis, noget med hjælp til fobier, angst, selvværd etc. – men havde kun registreret det – og læst videre. Men en dag så jeg de sidste 5-10 minutter af en tv udsendelse, en ung pige blev kureret for flyskræk – og dét satte nogle tanker i gang hos mig.

Hvad kostede det, hvad var det egentlig og kunne jeg bruge det?

Heldigvis kunne jeg huske behandlerens navn på tv og det slog jeg op på internettet – og med eet åbnede en ny verden sig for mig. Der var MASSER af behandlere, det var øjensynligt ”meget almindeligt” at benytte sig af hypno-terapi!

Jeg nævnte for min mand, at jeg ville tage kontakt til ”en dame-hypno-terapeut i Farum”. Væsentligt for mig, at det var en kvinde, blufærdig omkring mine gamle incestoplevelser bl.a.

Min mand syntes bestemt, at det var et forsøg værd: ”Nåja, du kan da tage 1 behandling, og så se….”

Få dage efter havde jeg en rigtig øv-dag, ondt af mig selv, mere end deprimeret – ja rigtig ked af det. SÅ greb jeg telefonen, der var et afbud, jeg kunne komme samme dag.

 
Jeg skal sent glemme mit første besøg hos Helle. Alene dén måde jeg blev modtaget i døren og budt ”velkommen”!! Hvor ofte oplever man dét?

Indrømmet – jeg VAR meget skeptisk – hvad skulle der ske – jeg var da i alle tilfælde ikke én, man kunne HYPNOTISERE. Men Helle var et meget imødekommende menneske, og jeg fik fortalt en del om mig selv, selv de svære ting fik vi taget hul på.

 Jeg prøvede også at blive ”hypnotiseret”, en lidt mærkelig følelse af, at ”hold op, hvor er det her dog fup, jeg kan jo høre alt hvad hun siger”, men alligevel oplevede jeg,  at der var noget udefinerbart, vi talte sammen, jeg kom i tanker om ting, jeg kendte – men ikke havde husket i lang tid!

Da jeg ”vågnede” (for jeg havde jo ikke sovet), var jeg chokeret over at opdage, hvor lang tid, der var gået. Det var åbenbart ikke nyt for Helle, men vi fik rundet ”seancen” af – og fik aftalt en ny tid. Jeg græd hele vejen hjem i bilen, der var talt om nogle ting og  jeg havde fået et andet menneskes ord for, at jeg ikke var ”skør”, men havde en god grund til at være ked af det engang imellem. Det lettede!

5 gange var jeg hos Helle, og jeg kan kun sige, at de 5 gange ændrede mit liv totalt. Jeg har fået et nyt liv.

Angsten i mit liv væk – og kun de, som har oplevet ANGSTEN, ved – hvad jeg taler om.

En kæmpebyrde et fjernet fra mine skuldre. Tidligere gjorde jeg intet, som ikke var planlagt på forhånd, alt skulle være forberedt. Og følte jeg ikke, at det var godt nok forberedt – så kom angsten (hvad den gjorde alligevel). Kort sagt, mit liv var et helvede, og jeg brugte mange kræfter på at skjule det for omverdenen.

Nu har jeg fået nogle værktøjer, som jeg bruger flittigt, så jeg kan kun sige:

Nu kan jeg klare alt.

Tænk, hvis jeg havde haft denne viden tidligere, så havde jeg undgået et sammenbrud. Jeg havde haft en meget anderledes arbejdskarriere, fordi min selvtillid havde været større. Mine børn havde haft en gladere mor – og min mand en gladere kone.

Og ikke mindst: Min omgang og opfattelse af mine medmennesker havde været markant anderledes.

I dag bankede jeg impulsivt på døren hos en gammel ven, jeg ikke har set i 15 år, en ven som blev meget glad for mit besøg.

Vi blev enige om, at nu skulle kontakten holdes.

På hjemvejen sagde jeg til mig selv: Dette havde jeg ikke gjort for ½ år siden, det er fantastisk.

Da jeg, når det falder naturligt, fortæller om hypno-terapiens gode indflydelse på mit liv, skal fortælle folk, hvad det er for noget – så skal man næsten altid omkring noget med, at ”de kan jo få folk til at fare rundt på gulvet og kagle som høns”

Og det er så ikke lige dét, man oplever.

Snarere at man er ”lige ved” at falde i søvn – eller vågne. Lige på det stadie, hvor man ikke sover og derfor hører hvad der sker omkring én, og man kan også svare på spørgsmål, man får stillet.

Der er altså ikke tale om, at terapeuten kan få én ”til noget, man ikke har lyst til”.

Dagligt arbejder jeg med at ændre og forme mit nye liv, for det kommer jo ikke af sig selv, men den grundlæggende ”væmmelige” bremse – den er væk!!

Jeg har for år tilbage været i et flere år langt gruppeterapi-forløb, helt uden virkning. Hypno-terapien gjorde ALT for mig med 5 behandlinger.

De allerbedste hilsner til dig Helle -  fra

En taknemmelig kone*

 

* Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.